1/1/2021

Laksewrap på tur

Made by nature

Pioneered by Asle

Laksewrap på turLaksewrap på tur

Laksewrap på tur

Asle Rønning var administrerende direktør i Måsøval frem til han i januar 2023 tok over som daglig leder i Måsøvals morselskap, Måsøval Eiendom. Asle sitt livsmotto er ‘ut på tur aldri sur’, men det er ikke vanskelig å se at han liker god mat. Og særlig laks, så klart!

Ingredienser:

  • 6-8 tortillalefser
  • 3 dl creme fraiche eller rømme
  • 3 ts pepperrot (evt. pepperrotkrem)
  • 1 hjertesalat (evt. crispi eller ruccola)
  • 1 vårløk
  • 1 mango
  • Røkt laks fra Måsøval
Made by Nature. Pioneered by Asle. Foto: Måsøval.

Asle sin metode:

Bland revet pepperot eller 1/2 tube pepperrotkrem med rømme eller creme fraiche, og kvern litt pepper i blandinga. Skjær den røkte laksen i tynne, delikate skiver. Kutt mango i lange, slanke båter, og salaten i passelige strimler. OBS: bruker du ruccola , så skal den ikke kuttes.  

Så er det bare å smøre tacolefsene med pepperrotkrem og fylle dem med laks, salat og mango etter eget ønske. Rull wraps'ene sammen og pakk dem i matpapir – eller spis dem med en gang.

Laksewrap på tur. Foto: Måsøval.


Flere artikler